Fietsen

2 custom racefietsen om bij weg te dromen

Specialized Sprint Allez - Basso Diamante

Er zijn bepaalde merken die gekend staan om hun speciale samenwerkingen en custom fietsmateriaal, en dan komen vaak MAAP en Specialized bovendrijven. En ook nu weer laten beide merken zich opmerken met een opvallende custom geschilderde fiets.

Basso Diamante x MAAP
MAAP kennen we (of kennen we niet) van hun high-end fietskleding. Zij zijn ook sponsor van het cyclocrossteam waar de jong belofte Thomas Pidcock momenteel voor rijdt. Sinds 2016 werkt het kledingmerk geregeld samen met Basso om een limited edition fiets op de markt te brengen in de stijl van MAAP. Het resultaat kan je hieronder zien.


Specialized Allez Sprint x Felipe Pantone x Romance Cycling
Het is verre van de eerste keer dat Specialized met een custom paintjob op de proppen komt voor hun Allez Sprint model. Maar deze is toch wel heel speciaal, want er is maar 1 exemplaar van gemaakt. Vanaf 17 november wordt deze racefiets te veil aangeboden en de opbrengst hiervoor gaat integraal naar World Bicycle Relief. Felipe Pantone en Romance sloegen de handen in elkaar en maakten een heus kunstwerk van de Allez Sprint.

Meer info: Specialized-Romance Cycling / Basso

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend