Becycled nieuws

Becycled is ‘Zot van fietsen’

Na de samenwerking met Wielerbond Vlaanderen gaat Becycled ook een partnership met Zot van fietsen aan, waarbij fietsende kinderen centraal staan.

Samen met Zot van fietsen probeert Becycled het fietsen toegankelijker te maken voor ouders met (snel groeiende) kinderen. Op de zoekertjessite zijn er namelijk geregeld kinderfietsen aan voordelige prijzen terug te vinden, zowel tweedehands als nieuw. Hierdoor kan de instapdrempel tot het wielrennen ook verlaagd worden, want om kennis te maken met de koers volstaat een mooie tweedehands fiets. Daarnaast is het ook de ideale plek om je fiets opnieuw te verkopen, nadat jouw kampioen zijn/haar fiets ontgroeid is.

Zot-van-fietsen-becycled

Wie of wat is Zot van fietsen nu eigenlijk?
Zij maken werk van een veilig, gezond en aantrekkelijk jeugdwielrennen in Vlaanderen. Alle betrokkenen zijn welkom in ons peloton: federaties, wielerscholen, jeugdclubs, ouders en jonge fietsers, trainers en sympathisanten. Samen schakelen we sneller.
Jeugdwielrennen demarreert! De beweging van Isabel De Craene wil vooruit op de fiets en wil Vlaanderen op de kaart zetten als innovatief ontwikkelingscentrum voor jonge wielrenners.

Volg Zot van fietsen, sluit je aan bij deze leuke beweging of maak mee werk van het jeugdwielrennen: Ga naar de website

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend