Wedstrijd

Becycled Tour Game: eerste 3 winnaars zijn bekend!

Tijdens de Ronde van Frankrijk kon iedereen meestrijden om 1 van 4 professionele racefietsen van Wanty-Groupe Gobert uit de Tour de France te winnen. En dat hebben we gevoeld, want er werd massaal ingeschreven en meegespeeld met onze Tour Game!

In onze Tour Game kon je punten verdienen door vragen te beantwoorden over de prestaties van de renners van Wanty-Groupe Gobert tijdens de Ronde van Frankrijk. Daarnaast kon je ook punten krijgen, indien je vrienden kon laten meespelen met de Tour Game.
Maar liefst 5.775 fietsliefhebbers speelden mee om kans te maken op een Cube Litening C:68 SL – Wanty-Groupe Gobert edition.

De drie eerste spelers in het klassement winnen zo’n schitterende racefiets. En één willekeurige speler zal geloot worden uit de overige deelnemers. Die laatste winnaar zal morgen aangekondigd worden!
Alvast een dikke proficiat aan: Justine Van Wymeersch, Quinten Stegen en Julien Stekelorum.

We willen ook graag Tom Moreel feliciteren, want die behaalde de beste score van alle deelnemers indien we de punten voor de uitnodigingen niet mee zouden rekenen. We kijken alvast met de ploeg of we hier geen leuke extra prijs voor kunnen voorzien.

Bij Becycled hebben we intens meegespeeld, maar verder dan een paar top 100 plaatsen zijn wij jammer genoeg niet gekomen… We hopen dat jullie er ook veel plezier aan beleefd hebben. Op naar een volgende editie?

Morgen wordt dus de laatste winnaar bekend gemaakt na een loting uit alle deelnemers. Spannend!

Opmerking: alle spelers werden gecontroleerd op fraude en er werden in totaal meer dan 20 deelnemers gediskwalificeerd.

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend