Wedstrijd

Beleef de mythische Tour-etappe over de Tourmalet als VIP met Yelloh! Village

Droom je ervan om de helden uit de Ronde van Frankrijk live aan het werk te zien op de mythische Tourmalet? Het kan, en dat zelfs als VIP want Yelloh! Village campings organiseert een wedstrijd om de 14e etappe op een unieke manier te beleven.

Wie zijn of haar droom wil waarmaken en de renners op een unieke manier aan het werk wil zien op de Tourmalet, kan deelnemen aan de wedstrijd via de volgende knop:

Het enige wat je moet doen, is tonen dat je iets van de koers kent en de wielerquiz invullen. Uit diegenen die de quiz juist hebben ingevuld, pikt Yelloh! Village twee winnaars uit. Zij zullen getrakteerd worden op een ware VIP-Experience tijdens de de veertiende tourrit met aankomst boven op de Tourmalet.

Wat kan je winnen?

Wie het pakket wint krijgt een vlucht naar Toulouse (vanuit Amsterdam of Brussel) en een huurauto om je te verplaatsen van Toulouse naar de camping. Die camping is ‘Camping Le Lavedan’. Daar mag je met twee personen drie nachten lang genieten. Je wordt er als VIP behandelt en krijgt op de camping lakens, handdoeken en gratis wifi. Verder kan je de mythische veertiende etappe, met aankomst op de Tourmalet, beleven in een VIP-setting.

De prachtige dag opent met een welkomstaperitiefje en een open bar die de hele namiddag geopend zal zijn. Daarna mag je je klaarmaken voor een heerlijke lunch. Niet veel later zal de reclamecaravan passeren en dat recht voor je neus want het parcours loopt vlak langs het VIP-dorp. Wanneer de renners even later langsrijden zal je hun zweet bijna kunnen ruiken. Als ze voorbij gekomen zijn, zal je de race verder kunnen volgen met commentaar. Doorheen de dag zullen er ook heel wat activiteiten plaatsvinden in de VIP-zone. Bovendien krijgt iedereen ook champagne en een speciaal aandenken. Parkeren zal eveneens geen probleem zijn, want er zal een speciale parking voorzien zijn voor de winnaars.

Wat is Yelloh! Village?

Yelloh! Village heeft campingdorpen verspreid over heel Frankrijk. In zo’n vakantiedorp kan je genieten van een vakantie in alle rust. De natuur is in elk campingdorp aanwezig. Verder zijn er aquaparken en bieden de campings heel wat activiteiten aan. Ze staan bovendien garant voor hun kwailiteit, professionaliteit en gezelligheid. Yelloh! Village werd opgericht in 2000 en heeft een netwerk van campingdorpen in Frankrijk, Spanje en Portugal. Het is de referentie geworden binnen de openluchthotels.

De etappe

De rit op 20 juli 2019 is de veertiende rit van de Tour de France. Het is een korte bergrit van slechts 117 kilometer met aankomst boven op de Col du Tourmalet. Maak je dus klaar voor heel wat spektakel. De renners moeten niet alleen de Tourmalet bedwingen maar ook Col du Soulour: dertien kilometer lang met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,1 procent. Geen cadeautje als je weet dat je even later de Tourmalet nog moet bedwingen.

Jij kan het spektakel dus allemaal volgen vanop de eerste rij als je deelneemt aan de wedstrijd van Yelloh! Village. Dat kan via deze link: https://www.yellohvillage.nl/

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend