Events

Bike Brussels fietsbeurs: Maak plaats voor de nieuwe koning van het verkeer!

Met de verzadiging van het verkeer en de vele mobiliteitsproblemen in de hoofdstad kiezen steeds meer mensen voor de fiets! En de fietswereld, die is fantastisch. Diezelfde wereld opent haar deuren voor ervaren en potentieel nieuwe fietsers tijdens de 3e editie van de Bike Brussels fietsbeurs die doorgaat in Tour & Taxis, van vrijdag 20 tot en met maandag 23 september 2019.

Dynamisch, praktisch en economisch: de fietsrevolutie is volop aan de gang! Volgens het Brussels Fietsobservatorium van Brussel Mobiliteit circuleren elk uur niet minder dan 1.000 fietsen op bepaalde verkeersassen van de hoofdstad. Of het nu is om naar het werk te gaan, je kinderen aan de schoolpoort op te halen, boodschappen te doen of wat de reden ook mag zijn. Fietsen geeft je zin om erop uit te trekken, te bewegen, een onbekende weg te verkennen of om simpelweg de toerist uit te hangen. De fiets is dus niet alleen een goede oplossing om je te verplaatsen, maar ook een duurzame oplossing die niet ophoudt met te vernieuwen.

Het motto van deze editie van Bike Brussels is “Ontdekken, testen en adviseren”. De organisatoren hebben er klaarblijkelijk alles aan gedaan om die belofte na te komen. Meer dan 150 merken voor 90 exposanten zullen aanwezig zijn, met daarnaast diensten voor micromobiliteit en makers van kleiner fietsmateriaal en toebehoren. Zin om een fiets te testen ? Wel, dat kan op een van de drie veilig afgesloten testparcours.

Ben je al fan van de fiets, maar je wil graag meer weten over hoe dit transportmiddel een meerwaarde kan betekenen voor jou en de stad op dagelijkse basis? Weet dan dat er verschillende experts, verenigingen en persoonlijkheden aanwezig zullen zijn voor speeches en advies.
Zien we elkaar ergens tussen 20-23 september in Tour & Taxis ?

Posted by Bike Brussels on Wednesday, September 4, 2019

Praktische Info:

Van 20 tot 23 september, van 10u tot 18u in Tour & Taxis.
Afterwork op vrijdag 20/09 van 17u tot 20u : drinks, muzikale nacht, animaties,..
Meer info: www.bikebrussels.be

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend