Nieuws

Cool Electro Cycles en Velodome worden samen Raida

Raida wordt de nieuwe naam van de winkels in de joint venture tussen Velodome en Cool Electro Cycles. De nieuwe keten telt 14 vestigingen in Vlaanderen en heeft de ambitie in elke Belgische provincie winkels te openen de komende 5 jaar. De naam en de branding van Raida zal stelselmatig uitgerold worden in de verschillende winkellocaties.

Met deze joint venture die onder eenzelfde merknaam klanten zal bedienen, plaatsen deze ondernemers zich naast nieuwe en gevestigde waarden zoals Bike Republic, Fietsen Wildiers of Lucien.

Raida

Raida – wat ‘rider’ betekent in fonetisch Japans – speelt met de opening van zijn eerste flagshipstore in Leuven in op de snel evoluerende fietsmarkt. In de vernieuwde winkel draait alles rond klantbeleving en een uitgebreid, hoogkwalitatief productengamma van topmerken (e-bikes, racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen …) voor particuliere en professionele gebruikers. Dat alles in combinatie met diensten zoals fietsleasing, verzekeringen en onderhoud ter plaatse, én een doorgedreven in-house expertise.

“Investeren in een fiets is een beslissing die je grondig overweegt. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om de wensen van onze klanten te analyseren. Elk lichaam is anders, dus elke fiets zou dat ook moeten zijn. Raida is geen standaard winkel, maar een echte cycling boutique met een premium aanbod en advies op maat,” legt Christophe Cool uit, oprichter en eigenaar van Cool Electro Cycles.

Stromer Experience Center

Net zoals zijn twee joint partners, Velodome en Cool Electro Cycles, biedt Raida een bijzondere expertise in e-bikes en de snellere speed pedelecs. Met Raida wordt de nieuwe locatie in Leuven niet alleen een exclusief verkooppunt, maar ook een Stromer Experience Center, waar de nieuwste modellen kunnen worden proefgereden.

Top 3 in Vlaanderen

Met de opening van Raida in Leuven telt de joint venture nu 14 vestigingen in Vlaanderen, die samen 65 mensen tewerkstellen. Velodome en Cool Electro Cycles mikken met hun uitgebreide netwerk resoluut op de top 3 in Vlaanderen.

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend