Kleding, Naast de kwestie

Dé sneakers voor wielerfans: Adidas Originals x Colnago x size?

Dé sneakers voor wielerfans Adidas Originals x Colnago x size?

Adidas en de Britse sneaker retailer, Size?, hebben de handen in elkaar geslagen om een limited edition reeks sportschoenen te maken gebaseerd op de legendarische Italiaanse fietsconstructeur, Colnago. En het resultaat mag gezien worden!

Onder de kerstboom kan je de schoenen niet meer leggen, want de reeks zal pas beschikbaar zijn vanaf 29 december. Maar je kan het jaar dus wel in stijl inzetten, als je een Colnago fan bent.

Er zijn twee modellen beschikbaar, de Trimm Star en de Kamanda. De Trimm Star doet denken aan een atletiek- of wielerschoen uit de goede oude tijd. De schoen is afgewerkt met verschillende verwijzingen naar de wielersport en naar Colnago. Zo moet de gerecycleerde rubber zool bijvoorbeeld doen denken aan een beige zijwand van vintage tubes voor de racefiets.

Ook over de iets moderner ogende Kamanda werd nagedacht. Zo heb je de indruk dat de zool van carbon gemaakt is (met een klein beetje verbeelding).

Een andere interessante foto in de perskit was die waarop je Adidas racefietsschoenen kan zien. Het lijkt er dus op dat Adidas tipt op een terugkeer in het peloton met fietsschoenen.

Waar kan je deze sneakers verkrijgen? Wel enkel via de app van Size? of in een van hun winkels, maar dat betekent dus wel een tripje naar Groot-Brittannië. De Trimm Star zal 90 pond kosten en de Kamanda 120 pond, wat respectievelijk op € 100 en € 135 neerkomt.

Meer info: size.co.uk

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend