Fietsen

Ducati laat e-MTB op ons los!

ducati lanceert e-mtb met thok bicycles: MIG-RR

Na verschillende automerken zal Ducati, het bekende Italiaanse motormerk, nu ook een fiets op de markt brengen. Het snelle motormerk kiest voor haar eerste fiets voor een enduro e-MTB, in samenwerking met Thok Ebikes, namelijk de MIG-RR.

Thok Ebikes is het bedrijf van BMX en Downhill kampioen Stefano Migliorini. Zij hielpen Ducati om hun eerste stappen in het fietsmilieu te zetten in een ruime samenwerking met Aldo Drudi’s D-Perf en het Ducati Design Center.

De nieuwe Ducati elektrische mountainbike pikt in op de MIG serie van Thok, maar kreeg een serieuze performance boost. Vooraan is de fiets uitgerust met een 29″ wiel en een veerweg van 170mm, terwijl dat achteraan 27,5″ is met 160mm veerweg. Hierdoor zou de fiets op ieder terrein uit de voeten moeten kunnen. De fiets is verder afgewerkt met FOX Factory Kashima veringen, een carbon Renthal stuur, Mavic wielen, schijfremmen en een 11-speed Shimano XT groepset. Op elektronisch gebied kan de MIG-RR rekenen op een Shimano Steps E8000 motor met een vermogen van 250 Watt, aangedreven door een 504 Wh batterij.

De Ducati MIG-RR zal via de Ducati dealers beschikbaar zijn in Europa vanaf de lente in 2019.

Meer info: Ducati

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend