Naast de kwestie

Is dit de mooiste fietsenwinkel ter wereld?

Wat gebeurt er wanneer je Scandinavische designers loslaat op een fietsenwinkel? Wel, dan krijg je zoals in het Deense dorp Lynge een wel heel bijzondere fietsenzaak met een zeer strak ontwerp. De showroom, ontworpen door Johannes Torpe Studios, is een ode aan de techniek van de moderne racefiets. Bekijk hieronder in de video de fietsenwinkel in detail.

In de United Cycling LAB & Store zweven fietsen ongeveer 6 meter hoog in de lucht. En daarnaast geeft het verlichte displaymeubilair en het gebruikte spiegelglas een illusie van oneindigheid in de ruimte. De showroom volgt de Deense designrichtlijnen en oogt strak, sober en kaal. Het oude industriële gebouw kreeg betonnen vloeren, helderwitte muren en witte, lichte plafondpanelen. De United Cycling fietsenwinkel ziet uit als een futuristich laboratorium en verwijst daarmee naar de high-tech van de moderne racefiets.

In de United Cycling store kan je ook enkel Argon 18 fietsen en Wattbike indoor trainers terugvinden. Een impressionante maar simpele winkel dus.

Smaken verschillen uiteraard, want voor jou is dit misschien niet de mooiste fietsenwinkel. Maar we hebben een lichtbruin vermoeden dat het wel een van de duurste fietsenwinkels ter wereld moet zijn, dat is zeker…

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend