Naast de kwestie

Ken jij de nadelen van trainen op de rollen in huis?

Ken jij de nadelen van trainen op rollen in huis - Aqua Protect

De weergoden hebben ons de afgelopen weken tijdens de Vlaamse klassiekers niet gespaard. Vele wielerliefhebbers brachten daarom binnenshuis al vele uren op de rollen door om de conditie op pijl te houden. Iedereen zweet er op los om toch maar zijn of haar wielerkameraad voor te kunnen blijven tijdens hun volgende ritje, of om te kunnen jagen op die felbegeerde KOM op Strava.

Tijdens het rijden op de rollen grijpen we graag naar de ‘Zwifts’ van deze wereld om onze trainingsuren binnen wat aangenamer te maken. Maar kijk je soms ook even rond je wanneer je aan het zweten bent op de fiets?

Merk je niet alleen druppels op jouw huid en rond je fiets, maar ook op de muren? Of merk je schimmel of condens in bepaalde ruimtes in je woning? Trainen in een te vochtige omgeving met een slechte luchtkwaliteit heeft een niet te onderschatten nadelig gevolg op jouw gezondheid. Het kan zelfs leiden tot allerhande allergieën en kwalen. 

Laat het zo ver niet komen en pak het vocht in jouw huis aan de kern aan, net zoals de renners van WB-Aqua Protect-Veranclassic. 

Daarom lanceert Aqua Protect een exclusieve actie voor wielerfans!

Gebruik de promocode *BECYCLED* en maak kans op een compleet wielerpakket t.w.v. €150.
Schrijf je hier vrijblijvend in op deze actie vóór 31 mei, doe beroep op de expertise van Aqua Protect en ontvang jouw compleet wielerpakket van WB-Aqua Protect-Veranclassic.


Erkend specialist in vochtbestrijding
Aqua Protect is gespecialiseerd in vochtbestrijding. Hun vochtexperts doen eerst een grondige diagnose van jouw vochtproblemen bij jou thuis alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun specialisten garant. Aqua Protect helpt je graag verder met:

  • Opstijgend vocht
  • Kelderdichting
  • Schimmels en condens

Meer info
Surf snel naar de website voor meer informatie. En maak gebruik van de promocode *BECYCLED* om te genieten van deze actie. Wie weet rijd je binnenkort rond in de wieleruitrusting van WB-Aqua Protect-Veranclassic.

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend