Naast de kwestie

Kijktip: ‘El Día Menos Pensado’ Netflix docu over Team Movistar

Sinds kort staat op Netflix een documentairereeks over Team Movistar, ‘El Día Menos Pensado’ (Engels: The Least Expected Day). Ideaal om te bingewatchen tijdens deze corona quarantaine tijden.

De documentaire bestaat uit zes afleveringen en geeft een inkijk achter de schermen van het beroemde Spaanse Worldtour wielerteam in het seizoen 2019, dat ook nog eens zeer dynamisch was met wereldkampioen Valverde in de rangen, de eindoverwinning in de Giro d’Italia van Richard Carapaz, de interne machtstrijd tijdens de Tour de France en het uiteindelijke vertrek van Nairo Quintana.

De Netflix camera’s volgden gedurende meer dan acht maanden de renners, de ploegleiders en andere teamleden tijdens de drie grote rondes. Daarnaast krijgen we het dagelijkse reilen en zeilen van de blauwe Worldtourformatie te zien op locaties in Europa en Latijns-Amerika, van het hoofdkantoor van het team in Pamplona tot het binnenland van de Ecuadoriaanse provincie Carchi. Het team liet de Netflix camera’s toe tijdens strategische vergaderingen van etappes, in de massageruimtes, bij het ontbijt en het diner en in de ploegwagens waar alle spanning van het peloton wordt ervaren.

Bekijk hieronder alvast de trailer of konden we jou al overtuigen om de docureeks te bekijken? Klik dan hier om de serie in Netflix te openen.

Trailer ‘El Día Menos Pensado | Inside the Movistar Team’

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend