Kleding

Limited Edition Mavic collectie geïnspireerd door Paris-Nice

Als hommage voor de ‘Koers naar de zon’, zoals Paris-Nice ook genoemd wordt, brengt Mavic nu een Limited Edition collectie uit. Maar ook de collectie is beperkt, want het gaat enkel om een truitje, een koerspetje en een paar schoenen.

Toegegeven het is wel een leuke en originele koerstenue om mee rond te rijden, hiermee kan je je zeker en vast al onderscheiden in een peloton. De designers van Mavic inspireerden zich op de producten die het Franse bedrijf allemaal produceerde.


In het profpeloton zal je de trui en pet niet te zien krijgen, maar we zijn er vrij zeker van dat enkele renners te zien zullen zijn met deze speciale editie schoenen. Parijs-Nice gaat overigens door van 5 tot 12 maart in 2017.


Wat de prijzen betreft voor deze Limited Edition collectie. Wel voor de pet ‘Casquette Limited II – Paris Nice Inspiration’ betaal je €30, voor het truitje ‘Maillot Cosmic Limited II – Paris Nice Inspiration’ €80, en voor de schoenen ‘Chaussures Cosmic Limited II – Paris Nice Inspiration’ €275.

© Mavic.com

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend