Fietsen

Ltd Edition Specialized Tarmac frameset ter ere van Deceuninck – Quick-Step, slechts 200 stuks

Het wielerseizoen 2019 loopt stilaan op zijn eind en het was opnieuw een grand cru voor de Belgische wielerformatie Deceuninck – Quick-Step.

Met in totaal 66 overwinningen (tot nu toe), waaronder 7 etappes in een grote ronde en 2 monumenten. Daarnaast was er ook de veertien dagen in het geel tijdens de Ronde van Frankrijk en staat de blauwe brigade van Lefevere op nummer 1 op de UCI-teamrangschikking. Maar ook steekt een zekere jonge wolf uit de ‘Wolfpack’ zijn neus aan het venster, met een WK-medaille en een Europese titel in het tijdrijden, een overwinning in een klassieker en de eindwinst in de Ronde van België. En dat is niet aan de aandacht van de fietssponsor, Specialized, ontsnapt.

Ter ere van een schitterend wielerjaar voor de renners van Deceuninck – Quick-Step en de 11-jarige samenwerking, lanceert de Amerikaanse fietsproducent een limited-edition Deceuninck – Quick-Step Tarmac Disc-frameset die al deze overwinningen viert. Het frame is gebaseerd op de kleurstelling van het team en is afgewerkt met enkele opvallende overwinningen uit dit uitzonderlijke wielerjaar. Er worden wel slechts 200 individueel genummerde framesets geproduceerd. Snel zijn is de boodschap!

De frameset met nr. 1 komt in de Service Course van Deceuninck – Quick-Step in België te hangen.

Er resteren dus maar 199 Deceuninck – Quick-Step LTD Tarmac Disc-framesets. Ze zijn vanaf 18 oktober via pre-order beschikbaar bij de lokale Specialized dealers voor 4.699 euro.

Meer info: specialized.com

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend