Onderdelen

Macmilano: nieuw merk voor stijlvolle fietsaccessoires van Belgische start-up

Nieuwe stijlvolle fietsaccessoires macmilano belgisch merk.

Starters in de fietsbranche verdienen een duwtje in de rug, daarom presenteren we jullie graag in primeur, Macmilano. Een nieuw Belgisch merk dat zich voornamelijk richt op stijlvolle fietsaccessoires voor op en rond de fiets.

Macmilano is een Belgisch merk dat in 2018 werd opgericht door Ruben Teirlinck en Jens Baert. Het is een lifestyle label dat de liefde voor de fiets centraal zet. De passie van de oprichters voor een stijlvol ontwerp, techniek en fietsen is terug te vinden in hun producten.

Hun eerste producten bestaan uit accessoires voor fietsers om makkelijker de fiets op te bergen, én dat op een stijlvolle manier. Daarom lanceerden de twee een eerste collectie fietsophangsystemen, de ‘Duetto’ en de ‘Duetto Wood’. Let hier vooral op het luxueuze karakter en de eenvoud van het systeem, zodat dit mooi aansluit bij jouw interieur.

En voor wie hier dorst van zou gekregen hebben, die kan zijn of haar drank kwijt in de Macmilano Oro+Nero bidon, met een uitgesproken design.

Indien de Duetto van Macmilano jouw aandacht wel kon trekken dan moet je voor de ‘Duetto Wood’ rekenen op € 99. Wil je liever de ‘Duetto’ met lederen afwerking in huis halen, dan betaal je daar € 149 voor.
Wie graag zijn dorst op een luxueuze wijze wil lessen moet € 6,99 over hebben voor de Oro+Nero bidon.

Meer info: Macmilano.com

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend