Gepassioneerd door fietsen en vlot met de pen of camera? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Becycled Magazine

Het Becycled Magazine is een onderdeel van becycled.be, de zoekertjessite voor al jouw fietsen en toebehoren. Net daarom dat bij ons de fiets en de fietser centraal staan. Wij vormen een van de weinige websites die niet over de koers zelf berichten, maar wel over de fietsen en de technologie waarmee de renners met ware wattagekanonnen over de wegen scheuren.
Met ons Becycled Magazine willen we de een van de grootste nieuwswebsite over fietstechnologie en gezondheid worden in de Benelux, en wie weet bepaal jij mee de koers van het becycled peloton!

Schrijver of fotograaf worden voor Becycled Magazine?

Als auteur of fotograaf schrijf je artikels of leg je beelden vast die de fiets en de fietser centraal plaatsen. In eerste instantie binnen het wielrennen (weg en piste), het veldrijden en het mountainbiken, waarbij technologie, gezondheid en leuke wist-je-datjes centraal staan. Jouw teksten en foto’s vinden de mensen de moeite waard om te delen.

Wie komt in aanmerking om aan het magazine mee te werken?

Fietsliefhebbers die even snel schrijven als ze fietsen of meer fotopauzes inlassen dan dat ze in het zadel zitten, met specifieke kennis omtrent een bepaald onderwerp en een duidelijke opinie hebben.
Mensen met een neus voor actualiteit uit de fietstechnologische sector uit binnen- en buitenland of met kennis van zaken binnen fysieke training voor fietsers.

Deze profielen zijn een versterking voor het Becycled Magazine (fotografen mogen deze stap gerust overslaan en naar beneden scrollen).

  • Technologiejager: Je bent steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de fietsenmerken en de bedrijven die de bijhorende accessoires maken.
  • Bricoleur de velo: Je werkt altijd zelf aan jouw fiets, en weet exact voor welk onderdeel je welke sleutel nodig hebt en hoe je het vervangt. Jouw vrienden verwarren jou met de lokale fietsenmaker.
  • Reviewer: Je hebt vaak het laatste nieuwe materiaal en bent op de hoogte van wat er op de markt is. Punten geven op het praktisch gebruik van fietsmateriaal en weten waarop je jou moet baseren is geen enkel probleem.
  • Verslaggevers : Je brengt verslag uit van grote fietsevenementen en bent daar dan ook in thuis.
  • Trend spotter: Steeds op zoek naar de coolste, hipste en jongste app, fietsmateriaal, fietsenmerk, etc.? Deel het dan op ons Becycled Magazine.
  • Retro rouleur: Je bent zot van retromateriaal en wil op elke aangeschafte fiets het correcte onderdeel zitten hebben?
  • Top fietstrainer: Je weet wat fietsliefhebbers nodig hebben om in vorm te zijn en hoe fietsen kan leiden tot een gezondere levensstijl. Daarnaast kan je ook meegeven hoe blessures vermeden kunnen worden of om welke redenen iets niet werkt bij bepaalde fietsers.
  • Voedingsfreak: De juiste voeding voor een gezonde levensstijl is belangrijk, daarom wil je dan ook de juiste boodschap meegeven met jong en oud.

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een mailtje via het contactformulier en dan bespreken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen (laat gerust jouw telefoonnummer achter). Tot snel!

Rij mee met becycled.be

LEES OOK


Send this to a friend