Fietsen

Neymar krijgt custom racefiets van Scott

De wereldberoemde Braziliaanse voetballer Neymar Jr gaat fietsen om sneller te herstellen van zijn blessure. En als wereldster doe je dat in stijl, met een volledige custom racefiets. Neymar hoopt op deze manier op tijd fit te geraken voor de FIFA World Cup.

De aanvaller van PSG die in 2017 de overstap maakte van FC Barcelona voor zo’n 222 miljoen euro brak in februari zijn middenvoetsbeen tijdens een match tegen Marseille. Sindsdien kwam de Braziliaan niet meer in actie. Maar in de hoop om toch op tijd fit te geraken voor de wereldbeker van deze zomer schakelt de 26-jarige voetballer even over naar de fiets. Daarop besliste Scott om hem een handje toe te steken en bezorgde het fietsmerk een volledig custom Scott Foil Disc aan Neymar.

© Jochen Haar

Mitchelton-Scott mecanicien David Fernandez kwam de fiets afgeven aan Neymar Jr, die volgens Scott actief de Giro aan het volgen is. De fiets kreeg een blauw-groen-goud kleurenschema om Brazilië voor te stellen, en werd afgewerkt met enkele leuke details zoals Neymar’s logo, de Mitchelton-Scott team badge en zelfs de “Family” tattoo van de Braziliaan.

 

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend