Events

Rij mee met Rapha vanuit het Brussels Clubhouse

Rapha Brussels pop-up Clubhouse

Het Britse high-end kledingmerk Rapha komt eindelijk naar België! Al is het dan wel voor slechts enkele weken in een pop-up store… Rapha heeft wereldwijd enkele Clubhouses en van daar kan je dan terecht voor heel wat ritten, evenementen, een koffie en de aankoop van je nieuwe Rapha tenue in de winkel. Naast Londen, Melbourne, Seoul, Tokio, New York, Berlijn en Amsterdam zal je nu ook in Brussel een uitvalsbasis hebben, de Rapha Brussels Pop-up Clubhouse.

Van 18 mei tot 25 juni zal het Pop-up Clubhouse in de Antoine Dansaertstraat 90 te Brussel open zijn voor alle enthousiaste fietsers.

Gedurende 6 weken organiseert het exclusieve kledingmerk verschillende Rapha Rides en Clubhouse Events. Hiermee wil Rapha Brussels de band aanhalen met de wielerfans. Het merk wil fietsen in Brussel nieuw leven inblazen ongeacht het type fiets: stadsfiets, cross- of racefiets. Via diverse fietsevenementen worden beginnende en sportieve fietsers met elkaar verbonden.

Er staan heel wat interessante Rapha Rides te wachten, waar ondertussen al meer dan 1.000 fietsliefhebbers zich hebben voor aangemeld. Vanuit uitvalsbasis Brussel vertrekken ritten die tot de verbeelding spreken zoals ‘Chasing the Sunrise’, ‘Cima Coppi: Ride the Colle Delle Finestre (Muur van Geraardsbergen)’, ‘Hidden secrets of Brussels’ en ‘Oostende Overnighter’. Maar er zijn ook wekelijks terugkerende ritten.

Naast de ritten worden ook social events en workshops ingelast, zoals ‘Yoga for cyclists’ en ‘Rapha x Canyon Masterclass’. Dat laatste fietsmerk is overigens als partner van het Britse fietskledingmerk ook prominent aanwezig in het Pop-up Clubhouse.

Wie iets minder sportief is of gewoonweg niet mee kan fietsen op de voorziene data kan toch nog steeds terecht in de Antoine Dansaertstraat, want het Rapha Brussels Pop-up Clubhouse is ook gewoon een winkel voor kleding en accessoires of kan dienen als koffiestop.

Voor meer info over de ritten en evenement kan je op de Rapha Brussels Facebookpagina terecht of hier:
Rapha Brussels Pop-Up Clubhouse – Openingsuren: Maandag tot zaterdag van 11:00 – 19:00
Antoine Dansaertstraat 90
1000 Brussel

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend