Events

Tweedehands fietsmarkt Gent

Na de succesvolle 1e editie van de Women’s Cycling Fan Day wordt ook in 2017 het Wielercentrum aan de Blaarmeersen omgetoverd tot een wielerarena voor vrouwen! Noteer alvast zaterdag 30 september in jouw agenda.

En net zoals vorig jaar zal er tijdens dit evenement opnieuw een tweedehands fietsmarkt georganiseerd worden door Becycled.be.
Koop en verkoop er al je fietsen, helmen, kledij, schoenen… Zodat iedereen die graag wil starten met wielrennen niet te veel geld hoeft te spenderen. De fietsmarkt gaat door op het middenplein van de piste.

Er is een vrije toegang voorzien tot de Women’s Cycling Fan Day én de tweedehands fietsmarkt. Inschrijven als standhouder is wel verplicht via de ticketlink of via het evenementformulier onderaan dit artikel. De fietsmarkt gaat door van 10u00 tot 15u00.

Naast de tweedehands fietsmarkt kan je op de Women’s Cycling Fan Day ook genieten van een fiets- en kidstocht, en initiaties piste, bmx en mtb gegeven door de Belgische toppers in die discipline, met o.a. Jolien D’Hoore (weg – en pistewielrennen), Elke Vanhoof (bmx), Githa Michiels (mtb), …
Meer info over deze fandag via: www.womenscyclingfanday.be

Om een vlotte organisatie te garanderen wordt aan de standhouders gevraagd om €2,50 te betalen per standruimte (2x2m) in voorinschrijving en €5,00 op de dag zelf.

Meer info over het evenement zal de komende weken gedeeld worden op de evenementpagina op Facebook, zodat je weet waaraan je je mag verwachten. Tot op 30 september!

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend