Wedstrijd

Velofollies wedstrijd: Maak kans op 1 van onze 8 prijzen

Wedstrijd Velofollies - Becycled 2018

Januari is prijzenmaand bij Becycled. Ter gelegenheid van Velofollies richten we een schitterende wedstrijd in voor alle wielerliefhebbers. We mogen, dankzij onze fantastische wedstrijdpartners, meer dan €1.000 aan prijzen weggeven! Wil jij graag een van deze fietshebbedingen winnen? Neem dan nu deel aan onze wedstrijd!

 

Mooi door z’n eenvoud. De Integrated Barstem rijdt even clean als hij er uitziet. De ideale aerodynamische toevoeging voor de cockpit van jouw racefiets. Deze Black Inc Integrated Barstem is samen met andere Black Inc onderdelen verkrijgbaar bij Pedaleur de Flandres. Dit droomstuur heeft een waarde van €650.

FORTE Sportswear ontwerpt, creëert en produceert functionele sportkleding gericht op de behoeften van de sporter. Van recreatieve sporter tot topsporter: FORTE Sportswear levert technisch hoogwaardige sportkleding. Deze high-end gabba en Pro wielerkleding set met korte broek en trui met korte mouwen bieden je de perfecte fit! Neem voor meer info over de mogelijkheden van dit kledingmerk contact op met FORTE. Deze hoogwaardige kledingcombinatie heeft een totaalwaarde van €250.

Aan de hand van een conditietest gaan we na bij welke hartslag en belasting je lichaam melkzuur begint aan te maken. Op basis van deze gegevens bepalen we je persoonlijke trainingszones en maken we een analyse van je conditioneel profiel op. We nemen de tijd om je resultaten te bespreken en voorzien je van een heleboel tips om je conditie verder te verbeteren.

Wil jij in 2018 ook verantwoord en efficiënt sporten? Neem dan zeker een kijkje op onze website, en kies de formule die bij je past.
Een conditietest met lactaatmeting kost €100, een prijs met een totaalwaarde van €200 dus.

  • 3x UNIEK WIELERBOEK “75 GENT-WEVELGEM” – prijs van Gent-Wevelgem

Dit boek brengt een thematisch overzicht van de bewogen geschiedenis van 75 jaar Gent-Wevelgem. Met een woord vooraf door Bernard Hinault en honderden beelden uit de unieke fotoverzameling van de legendarische organisator Georges Matthijs. Een collector’s item voor iedere liefhebber van oervlaamse voorjaarskoersen. Een van deze limited edition boeken over de geschiedenis van een van de smaakmakers tijdens het wielervoorjaar, Gent-Wevelgem, heeft een waarde van €38.

In totaal zullen we 8 deelnemers van deze wedstrijd mogen gelukkig maken met een van deze mooie prijzen. Neem nu deel aan onze winactie en wie weet ga jij wel aan de haal met een van bovenstaande items. Deze wedstrijd loopt nog tot en met vrijdag 26 januari (23u59). We maken de winnaars bekend op onze sociale media en sturen een mail.

Deze wedstrijd is afgelopen, hou de website in de gaten voor meer soortgelijke wedstrijden.

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend