Naast de kwestie

Victor Campenaerts mee vanaf het begin op Becycled.be

Dat Victor Campenaerts een steengoede tijdrijder is, dat is nu wel wereldwijd bekend dankzij zijn succesvolle werelduurrecordpoging. Maar het is ook gewoon een sympathieke kerel die gelooft in het succes van andere mensen en hen dat ook gunt.

Zo hielp Victor in zijn eerste jaren als profrenner Becycled, eveneens in zijn beginjaren, een handje door er exclusief wat van zijn fietsmateriaal te koop aan te bieden. Campenaerts zijn eerste zoekertje stond al online op de bètaversie (proefversie) van onze website. Hij was dan ook een van de eerste gebruikers van onze marktplaats. We zijn daarom extra trots met zijn fantastische palmares tot nu toe en zijn werelduurrecord dat de geschiedenisboeken in zal gaan. #Victor2VictorY

De zoekertjes op Becycled zijn ondertussen al offline, maar hieronder kan je nog eens een kijkje nemen in de vroege jaren van Campenaerts als professioneel wielrenner.

Teamfietsen Topsport Vlaanderen – Baloise

Tijdritfiets Europees Kampioen U23

Ja, ook tijdens zijn jaren als belofterenner reed Campenaerts al rond op Ridley. Na een overstap op Eddy Merckx Bikes en Bianchi rijd hij nu dus terug opnieuw op zijn vertrouwde Ridley, waar hij ook bij de profs het meeste succes mee behaalde.

Zelf ook fietsmateriaal te koop? Plaats gratis jouw zoekertje op Becycled.be!

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend