Fietsen

Voor de verzamelaars: Colnago C64 afgewerkt met 24k bladgoud

Colnago C64 Gold Private Collection 24k

Colnago, het Italiaanse fietsmerk, wil voor 2019 iets speciaal doen en daarom heeft het de nieuwe C64 onder handen genomen. De racefiets zal in beperkte oplage beschikbaar zijn in een absolute luxueuze uitvoering.

Slechts 64 fietsen wereldwijd zullen er gemaakt worden van de Colnago C64 Gold Private Collection, er snel bij zijn is dus de boodschap als je graag een collector’s item in je bezit hebt. Maar waarom zo’n beperkte oplage? Wel, de titel geeft al veel weg maar in plaats van gewone verf worden deze C64 racefietsen afgewerkt met 24k bladgoud in plaats van verf.

En naast het blinkende goud mag ook de afwerking van deze fiets er zijn. De Colnago C64 Gold Private Collection komt in een disc versie met een Dura Ace Di2 groepset, afgewerkt met een carbon SRM crankstel (dus inclusief powermeter), Lightweight Meilenstein disc wielen en CeramicSpeed lagers waar nodig.

Om duidelijk te maken hoe limited deze editie wel niet is, is er in de pasvorm voor je bidonhouder een plaatje voorzien met daarop de nummer van je fiets, van 1 tot en met 64 dus. Netjes.

Indien het nog niet duidelijk was uit de afwerking van de fiets, dan geven we het hier graag toch nog even mee. Deze disc racefiets is niet voor iedereen weggelegd, want die zal hoogstwaarschijnlijk met een prijskaartje met een strik rond komen. Hoeveel leningen je precies zal moeten afsluiten is nog niet helemaal duidelijk, want hoewel je al een verzoek kan indienen om de fiets te kopen heeft Colnago nog niet meegedeeld wat je neer zal moeten tellen voor deze droomfiets.

Meer info: Colnago

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend