Wedstrijd

Winactie: Maak kans op 5×2 kaarten voor Velofollies

In Kortrijk Xpo kan je tijdens Velofollies 2020 drie dagen lang de laatste nieuwe fietssnufjes komen bekijken en je ogen de kost geven met het mooiste materiaal. Wil jij er graag bij zijn tijdens de toonaangevende fietsbeurs van de benelux? Neem dan nu deel aan onze wedstrijd! Vul het formulier hieronder in om kans te maken op vrijkaarten.

Kom op 17, 18 of 19 januari langs op Velofollies en ontdek de mooiste fietsen en accessoires. Of pik een van de vele activiteiten mee op een van de verschillende podia, zoals de uitreiking van onze BeBike Awards! Praktisch iedereen die iets doet met fietsen kan je terugvinden op een stand in een van de 6 hallen in Kortrijk Xpo. En ook Becycled kan je er uiteraard terugvinden! Vergeet ons zeker niet te bezoeken op stand 119, hal 1, om kans te maken op enkele leuke prijzen!

5 duo’s krijgen de kans om er op Velofollies gratis bij te zijn. Neem nu deel aan onze wedstrijd en win hier je kaarten voor Velofollies 2020. Deelnemen kan tot en met woensdag 15 januari (23u59). We maken de winnaars bekend op onze sociale media en sturen een mail.

Wedstrijdformulier

Vul jouw gegevens hieronder in om kans te maken op 1 van de 5 duotickets voor Velofollies.

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend