Wedstrijd

Winnaars vrijkaarten Velofollies 2020

Naar jaarlijkse traditie geven we met Becycled vijf duo’s de kans om gratis naar Velofollies te gaan. Ontdek hieronder wie de 5 gelukkige winnaars zijn.

Op 17, 18 en 19 januari krijg je op Velofollies in Kortrijk de mooiste fietsen en toebehoren van 2020 te zien. Je loopt er heel wat (ex-)profrenners (letterlijk) tegen het lijf, of je kan een van de vele activiteiten meepikken gedurende deze driedaagse! De belangrijkste activiteit is misschien wel de uitreiking van de BeBike Awards op vrijdagavond om 20u00 op het hoofdpodium. Ontdek hier wie de genomineerden zijn.

Bezoek Becycled.be op stand 119, hal 1, en maak kans op fantastische prijzen!  Tijdens onze give-away geven we een superlichte smart e-bike, een custom helm wrap en 9kg koffie weg!
Deelnemen kan vanaf vrijdag op onze stand of online. Hou onze sociale media kanalen of onze newsletter in het oog om op de hoogte te blijven.

Dit zijn de 5 winnaars van onze winactie

Proficiat, jullie winnen een duoticket voor Velofollies 2020:

  • Tommy Nuyttens
  • Patrick Bogaert
  • Nathalie De Muynck
  • Mathias Beyne
  • Emmanuel Dubois

Ben je niet bij de winnaars, maar wil je toch graag naar Velofollies? Dan is online registreren de beste optie voor een vlotte toegang.

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend