Training

Zwift Drop Shop: echte zweetdruppels in ruil voor de beste virtuele racefietsen

Vanaf nu heb je op Zwift jouw eigen garage met jouw verzamelde unlocks en je kan ook even langsgaan bij de Drop Shop, een virtuele winkel waarin je upgrades kan kopen voor jouw Zwift personage.

Met de komst van deze virtuele winkel kan je jouw avatar nog meer personaliseren. Tot enkele dagen geleden kreeg je enkel accessoires, fietsen of wielsets bij het bereiken van een bepaald level of door mee te doen aan een speciaal evenement. Het levelsysteem blijft van toepassing, maar zal enkel nog accessoires opleveren. Voor fietsen en wielsets zal je “drops” moeten verdienen die je dan kan spenderen in de Drop Shop.

Hoe verdien je nu drops op Zwift? Wel, die drops zijn een verwijzing naar zweetdruppels. En dat mag je letterlijk nemen, want je verdient drops door een combinatie van afstand, hoogtemeters en verbrande calorieën. Dus hoe harder je zweet, hoe meer drops er op je virtuele rekening gestort worden.
Zwifters die al voor 28 februari actief waren op het platform krijgen een eenmalige uitbetaling van hun drops naargelang hun huidige level.

Met die verdiende drops kan je vervolgens terecht in de Drop Shop via je garage (in het pauze menu van de Zwift app). In die virtuele winkel kan je dus jouw drops spenderen. Je kan kiezen uit frames of wielsets en daaronder heb je telkens de keuze uit meerdere merken. Per merk heb je een paar beschikbare modellen die je in een mooi overzicht krijgt, met steeds een prijskaartje bij ieder model én een score op aerodynamica en gewicht. Een leuke manier om te shoppen naar jouw droomfiets. Maar niet iedere frameset of wielset is onmiddellijk beschikbaar. Voor sommige modellen dien je eerst een bepaald niveau bereikt te hebben.

Zwift is en blijft een game, en dat blijven ze zelf ook benadrukken. Met de Drop Shop zetten ze een stap naar een vollediger aanbod waarbij meer merken en meer specials beschikbaar zullen zijn om jouw avatar mee te ‘pimpen’ op Zwift. De volgende logische stap in dit verhaal lijkt ons om ook betalende items en limited editions in de Drop Shop te zien verschijnen. Maar zover zijn we nog niet.

Introducing the Drop Shop!

The all-new Drop Shop is stocked with top-shelf frames and wheels. Count your Drops and get spending. ???Learn more: https://zwift.com/news/13278-hard-work-pays-off-at-the-drop-shop/

Posted by Zwift on Friday, March 1, 2019
Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend