Feedbackbeleid bèta

Je Je bent hier

Feedbackbeleid bèta

Wat is een bèta?

Een bètaversie is een in ontwikkeling zijnde versie van een website of sotware. Deze versie is nog niet voldoende af om in productie genomen te worden, maar is wel al functioneel. Een bètaversie wordt dan ook vaak verspreid onder een selecte groep van gebruikers voor een gebruikerstest waarbij feedback gegeven kan worden. Dit kan een gesloten selectie gebruikers zijn (closed beta of gesloten bèta) of gewoon voor elke gebruiker (open bèta).

 

Wat betekent dit voor becycled?

Voor becycled wil dit voornamelijk zeggen dat jullie onze website gewoon kunnen gebruiken zoals gewenst. Maar er dient rekening gehouden te worden dat er nog niet veel inhoud op de site aanwezig is en dat die voornamelijk van jullie, de eerste gebruikers zal moeten komen. Daarnaast zullen er hier en daar wat foutjes op onze website terug te vinden zijn, gelieve deze via ons feedbackformulier aan te geven.

Becycled zal in grote stappen verder blijven evolueren/groeien en de komende maanden zullen er steeds nieuwe features en aanpassingen aan de site gebeuren. Sommige van deze features en aanpassingen gaan jullie voor een groot stuk mee kunnen bepalen door het geven van feedback.

 

Feedback geven

Het geven van feedback verloopt via ons feedbackformulier. De knop om naar dit formulier te gaan, kan u in het midden van de rechterzijde van iedere pagina terugvinden.

Om feedback te geven dient u, naast uw naam en e-mailadres, ook een onderwerp te kiezen. Geef het juiste onderwerp op en maak een nauwkeurige beschrijving van uw vraag/verzoek, probleem of opmerking.
Dit wil zeggen dat indien u bijvoorbeeld een merk wilt toevoegen in een van onze lijsten, u het volgende onderwerp dient te selecteren "Ik wil een optie toevoegen in jullie lijsten". Daarna geeft u het best op in welke categorie en rubriek u het merk zou willen toevoegen, zoals bijvoorbeeld: "Ik zou graag het merk Bell toevoegen bij helmen onder kledij."

 

Wij willen jullie alvast van harte bedanken om ons te helpen en om becycled een betere website te maken!

Feedback