Hoe voeg ik een video toe aan mijn zoekertje?

Je Je bent hier

Hoe voeg ik een video toe aan mijn zoekertje?

In stap 2 voor het aanmaken van een zoekertje heeft u de mogelijkheid om een filmpje van uw fiets of fietsmateriaal toe te voegen aan uw zoekertje. De knop "Filmpje toevoegen" kunt u vinden onder de beschrijving en de taalkeuze van uw zoekertje, samen met de knop "Afbeelding toevoegen". 

Ondersteunde videoproviders: Youtube, Vimeo
De video's dienen via de video-url of insluitcode toegevoegd te worden.

Waar vind ik de video-url of insluitcode van mijn Youtube of Vimeo video?

Youtube

Open het filmpje, dat u bij uw zoekertje wenst te plaatsen, op Youtube. Onder uw video kan u vervolgens de link "Delen" zien staan. Klik op "Delen" en daarna heeft u de keuze om de url te selecteren of om te kiezen voor "Insluiten". 
Kopieer de video-url of insluitcode en plak deze in het daarvoor voorziene veld op becycled.

Vimeo

Open het filmpje, dat u bij uw zoekertje wenst te plaatsen, op Vimeo. Rechts bovenaan in uw video kan u een icoon met een papieren vliegertje terugvinden. Klik op dat icoon en daarna heeft u de keuze om de url te selecteren of om te kiezen voor "Embed". Kopieer de video-url of insluitcode en plak deze in het daarvoor voorziene veld op becycled.

Ik plaatste mijn zoekertje al online, maar zonder video. Hoe kan ik nu nog een filmpje toevoegen?

Ga naar "Mijn Becycled" in het topmenu en kies daar voor "Aangemaakte zoekertjes". Kies vervolgens het juiste zoekertje in de lijst en klik op "bewerken" om een video te kunnen toevoegen.
U komt onmiddellijk terecht in stap 2 van het proces om een zoekertje te plaatsen, klik daar op de knop "Filmpje toevoegen" om een foto bij uw zoekertje te plaatsen.

 

Was dit toch niet waar u naar op zoek was? E-mail dan ons Web Team om een antwoord te krijgen op uw vraag.

Feedback