Over ons

Je Je bent hier

Over ons

Het verhaal achter becycled

In 2012 ging Sam Vynckier, oprichter van becycled.be, toen nog actief als amateurwielrenner in de beloftencategorie op zoek naar de ideale set koerswielen via verschillende online tweedehands marktplaatsen. Maar al snel staakte hij zijn online zoektocht, wegens te weinig relevante zoekresultaten en het ontbreken van de juiste zoekfilters die voor een wielerliefhebber belangrijk zijn. Hij besloot dat hij zelf de oplossing zou creëren voor dit probleem. Het idee voor een online marktplaats voor tweedehands en nieuw fietsmateriaal was geboren.

Het oprichten van becycled.be zou toch een moeilijke kwestie blijken, enerzijds omdat Sam nog fulltime student was en anderzijds omdat hij weinig tot geen budget ter beschikking had. Maar Sam vond via een andere onderneming van hem, The era of sports, extra geld en ervaring. Dat in combinatie met de steun van mede-oprichter, Hans Vynckier, zorgde ervoor dat de ontwikkelplannen uiteindelijk concreet konden worden en de ontwikkeling van de website werd op gang getrapt.

Begin 2015 ging becycled.be officieel online, na een grondige testperiode, en de zoekertjessite is nu volledig klaar om uit te groeien tot de belangrijkste website voor fietsverkoop van particulieren en lokale fietswinkels!

 

 

Bedrijfsinformatie becycled.be

Becycled.be is een product van V4More CVBA, met maatschappelijke zetel te:

Bruanestraat 90A,
8800 Roeselare - België
BTW: BE 0543.461.997
info@becycled.be

 

Ons team

Sam Vynckier

Sam Vynckier - CEO & Founder
Marketing, Sales, Productontwikkeling

Hans Vynckier

Hans Vynckier - Co-Founder
Administratie, Product Management

Feedback