Over ons

Je Je bent hier

Over ons

Het verhaal achter becycled

In 2012 ging Sam Vynckier, oprichter van becycled.be, toen nog actief als beginnende wielrenner in de beloftencategorie op zoek naar de ideale set koerswielen via verschillende online marktplaatsen. Maar al snel staakte hij zijn online zoektocht, wegens te weinig relevante zoekresultaten en het ontbreken van de juiste zoekfilters die voor een wielerliefhebber belangrijk zijn. 
Na een gesprek met enkele van zijn vrienden besloot hij dat hij op termijn zelf de oplossing zou lanceren voor dit probleem. Het idee voor een fietsgerelateerde online marktplaats was geboren.

Het oprichten van becycled.be zou toch een moeilijke kwestie blijken, enerzijds omdat Sam nog fulltime student was en anderzijds omdat hij weinig tot geen budget ter beschikking had en zelf geen enkele lijn code kan schrijven. Maar dankzij de steun van mede-eigenaar, Hans Vynckier, konden de ontwikkelplannen uiteindelijk concreet worden en ging de ontwikkeling van de website eind 2013 van start.

Begin 2015 ging becycled.be officieel online, na een grondige testperiode, en is nu volledig klaar om uit te groeien tot de belangrijkste website voor fietsverkoop tussen particulieren!

 

 

Bedrijfsinformatie becycled.be

De site, becycled.be, behoort toe aan V4More CVBA met maatschappelijke zetel te:

Bruanestraat 90A,
8800 Roeselare - België
BTW: BE 0543.461.997
info@becycled.be

 

Ons team

Sam Vynckier

Sam Vynckier - CEO & Eigenaar
Marketing, Sales, Productontwikkeling

Hans Vynckier

Hans Vynckier - CEO & Eigenaar
Administratie, Product Management

 

 

Informatie voor investeerders

Interesse om te investeren in becycled? Dat kan, u mag ons altijd contacteren via info@becycled.be 

Feedback