Giant DailyTour E+1 LDS 2021


Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onzichtbare accu, automatische ondersteuning, navigatiemogelijkheden en geïntegreerde verlichting is de DailyTour E+ een leuke, nieuwe manier om op pad te gaan.
Deze veelzijdige en praktische E-bike is ideaal voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen. Hij heeft alle uitrustingskenmerken die je maar kunt verzinnen zoals een standaard, verlichting, drager en spatborden - alles is fraai ontworpen en zodanig gebouwd dat je eenvoudig de belangrijkste dingen kunt meenemen. Met een SyncDrive Core 50 Nm motor heb je bovendien de mogelijkheid om in een automatische ondersteuningsmodus te rijden. Deze technologie bepaalt zelf de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt en schakelt automatisch. Zodoende kun jij je aandacht volledig op de weg richten. Het geïntegreerde verlichtingssysteem heeft dag- en nachtrijverlichting waardoor je zichtbaarheid en veiligheid op de weg wordt vergroot. De geveerde voorvork absorbeert de hobbels en versoepelt je rit.

Ook beschikbaar in maat S en L.


Categorie
Stadsfietsen
Merk
Giant DailyTour E+1 LDS
Modeljaar
2021
Staat
Nieuw
Kadermaat
S
Versnellingen
Schakelgroep
Shimano Nexus
Type versnelling
Naaf
Aantal versnellingen
8
Onderdelen
Remtype
Disc / schijfremmen (hydraulisch)
E-Bike info
E-bike type
Normaal (<25 km/u)
Motor
Yamaha
Motor locatie
Trapas
Accu
625Wh intube accu
There are no bids currently

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Heb je een fout gevonden in deze advertentie of wil je een probleem melden? Jouw opmerking zal via dit formulier naar onze klantendienst worden gestuurd.
Laden…
Ben je zeker dat je deze melding ongedaan wilt maken?