Specialized Racefietsen 2018


Het frame is opgebouwd aan de hand van de  FACT 10r carbonvezels en dit is een van de lichtste frames dat Specialized ooit heeft gemaakt. De ongekende stijfheidswaarden en de nieuwe, snellere en efficiëntere geometrie zorgen voor ongeëvenaarde rijeigenschappen, Dankzij slim ontwerpwerk heeft Specialized de pasvorm en zitpositie van de befaamde Ruby SL4 kunnen bewaren.
We horen je al denken: "Maar hoe zit het nou met die vering?" Specialized noemt het de Future Shock, een zuiger in de balhoofdbuis met 20 mm veerweg. Zij hebben deze technologie samen met McLaren Applied Technologies ontwikkeld, en het stelt hun in staat om meer verticale flexibiliteit dan ooit te creëren. We zullen je de natuurkundeles besparen, maar Specialized heeft ontdekt dat door te focussen op verticale flexibiliteit meer snelheid en comfort kan geboden worden dan ooit. Van alle fietsen die Specialized aan de hand van het Rolling Efficiency Model heeft getest, scoort de nieuwe Ruby beter dan alle andere fietsen op de markt.
Deze uitvoering is afgemonteerd met betrouwbare en prestatiegerichte component, en dus met een Shimano 105 11-speed aandrijving, krachtige RS505 hydraulische schijfremmen, stevige DT R470 wielen en een damesspecifiek zadel voor extra zitcomfort.

Deze fiets is niet te onderscheiden van nieuw !
Categorie
Racefietsen
Merk
Specialized ruby
Modeljaar
2018
Staat
Tweedehands
Verfijn staat van het product
Zo goed als nieuw
Kadermaat
51
Onderdelen
Schakelgroep
105 shimano
Remtype
Disc / schijfremmen (mechanisch)
Remgroep
Shimano BR-RS505
Zadel
Specialized
Stuur
Specialized
Banden
DT SWISS R470 Turbo Gripton
Zadelbuis
Specialized
Stuurpen
Specialized
There are no bids currently

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Heb je een fout gevonden in deze advertentie of wil je een probleem melden? Jouw opmerking zal via dit formulier naar onze klantendienst worden gestuurd.
Laden…
Ben je zeker dat je deze melding ongedaan wilt maken?