Followme Tandemkoppeling


De FollowMe tandem: een flexibele aanhangfiets (EAN:7640162230018)

De stap om je kind helemaal zelfstandig te laten fietsen is best groot: kleine stukjes kan hij of zij best zelf meefietsen, maar langere afstanden of fietsen in drukke straten is soms nog een beetje teveel gevraagd voor de kleintjes. Het verkeer is alsmaar drukker geworden en je kind moet leren daaraan actief deel te nemen. Dat moet veilig maar vooral leuk zijn!
De FollowMe-tandem koppeling biedt hierin uitkomst: het is een koppeling waarmee je de fiets van je kind in een handomdraai aan je eigen fiets vastmaakt. Het is vergelijkbaar met het idee van een aanhangfiets met als grote verschil dat je de koppeling op elk gewenst moment kunt losmaken en je kind weer zelfstandig kunt laten fietsen.
De FollowMe tandem koppeling is functioneel, robuust maar tegelijk zeer handig in gebruik. Hij wordt bevestigd aan de assen van het achterwiel en past op bijna elke type fiets. Het bevestigingspunt ligt in vergelijking met specifieke aanhangfietsen een stuk lager, wat een grotere stabiliteit oplevert en dat is belangrijk voor de veiligheid van je kind. Bovendien is de bagagedrager nog beschikbaar voor een kinderzitje of fietstassen.

De FollowMe tandem wordt standaard geleverd met:

-Adapterset voor 1 kinderfiets, incl. de meest voorkomende asmoeren. Andere maten, zoals uitvalas zijn apart leverbaar.
-Uitvalas (derailleur) adapter voor 1 volwassenfiets. Adaptersets voor andere systemen zijn apart leverbaar.
Categorie
Aanhangers en fietskarren
Merk
Followme
Staat
Nieuw
There are no bids currently

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Heb je een fout gevonden in deze advertentie of wil je een probleem melden? Jouw opmerking zal via dit formulier naar onze klantendienst worden gestuurd.
Laden…
Ben je zeker dat je deze melding ongedaan wilt maken?