Sunslice Cyclotron - Bike Phone Holder with Integrated Power Bank


De Cyclotron is een telefoonhouder en oplader voor fietsen, motoren, auto's en elektrische scooters. Hij kan eenvoudig aan het stuur worden bevestigd, zodat u uw telefoon gemakkelijk en veilig kunt bekijken tijdens het rijden.

✔️EXTEND UW REIZEN
Deze telefoonhouder heeft ook een ingebouwde 5'000mAh batterij die het mogelijk maakt om je Smartphonedraadloos of met behulp van een standaard USB-kabel op te laden, terwijl je aan het rijden bent! Ideaal om de GPS langer te gebruiken! Verleng uw boodschappen, wandelingen, wandelingen, leveringen met onze externe accu-telefoonhouder.


✔️INTEGRATED LED KOPLAMP
Rust uzelf uit met verschillende functies dankzij ons 3-in-1-formaat, minder omvangrijk en praktischer. De krachtige geïntegreerde LED-lamp met groot bereik behoudt 's avonds en 's nachts het zicht, voor extra veiligheid.


✔️ EN VEILIGE BEVESTIGING
Deze telefoonhouder is verstelbaar en compatibel met alle sturen voor fietsen, motoren, scooters, scooters, racefietsen en mountainbikes, tandem, bicross. Hij is bestand tegen trillingen van ruw terrein dankzij de antisliplaag. Het wordt geleverd met adequate accessoires om compatibiliteit met fietsen, motorfietsen en auto's te garanderen.

✔️EASY EN COMPATIBEL
Snel en intuïtief installatiesysteem. De houder kan eenvoudig worden losgemaakt van de stuurhouder. Zo kunt u de cyclotron te voet meenemen en meerdere keren gebruiken zonder dat u de verschillende ondersteuningssystemen hoeft te demonteren.
Categorie
Smartphone Accessoires
Merk
Sunslice
Staat
Nieuw
Verfijn staat van het product
Zo goed als nieuw
There are no bids currently

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Heb je een fout gevonden in deze advertentie of wil je een probleem melden? Jouw opmerking zal via dit formulier naar onze klantendienst worden gestuurd.
Laden…
Ben je zeker dat je deze melding ongedaan wilt maken?