Shops

Je Je bent hier

Shops

Overzicht van winkels op becycled

Winkels

Antidotum - Nearly New Bikes

Als fietsen jouw passie, hobby of gewoonweg een manier om je functioneel te verplaatsen is, dan hebben wij ongetwijfeld een interessant aanbod voor jou!
Op de 2ehandsmarkt verschijnen er fietsen van mensen die verkeerd kochten of te weinig tijd hebben. Wij brengen deze fietsen na grondig nazicht weer op de markt. Ook advies & service-na-verkoop.

TweeWielerCenter Patrick

Sinds 1987 zijn we werkzaam in de tweewielerbranche, daardoor hebben we een schat aan ervaring opgebouwd.

Zodoende kunnen wij u van dienst zijn met vakkundige informatie en uitleg.

Ontdek het op deze site of nog beter, kom eens langs om u zelf te overtuigen.

Consentec

Naast het zoeken naar de perfecte tweewieler is het ook onze missie om uw huidige tweewieler in optimale conditie te houden. Op die manier komt u nooit voor onaangename verassingen te staan. Bij reparaties zorgen we ervoor dat uw tweewieler weer zo spoedig mogelijk op de baan kan!

Fietsen Koen

Uw leverancier van tweewielerplezier!
Verkoop, onderhoud herstelling van fietsen, scooters en motorfietsen. Verdeler van fietsen (Batavus, Giant, Norta, Dahon, Scott, Oxford) en van scooters en motorfietsen (KTM, Honda, Mbk, Derbi, Sym, Solex). Wij zijn tevens ook een officieel Shimano-servicecenter.
Ervaring sinds 1987 in dienst na verkoop!

De Vélodrome

Sinds 2008 ontfermt Tom Teck zich over al je fietsnoden. Je kan bij De Vélodrome terecht voor de aankoop, herstelling en onderhoud van je fiets, en natuurlijk vind je er ook een ruime keuze aan accessoires voor jong en oud.

Lxservice

Lxservice is een fietswinkel die vooral kwaliteitsvolle merken aanbied, waaronder Colnago, FSA, Prologo, Vision, Shimano, Continental, Vittoria, enz
We bieden al deze merken aan met een scherpe prijs.
Indien je iets niet terugvind aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we je asap verder kunnen helpen.
Feedback