Eerste keer op becycled.be

Je Je bent hier

Eerste keer op becycled.be

Welkom op Becycled

Is dit de eerste keer dat u becycled gebruikt? Dan willen wij u eerst en vooral van harte verwelkomen op onze website voor de doorsnee fietser tot de meest doorwinterde wielrenner.
Hieronder kunt u alle informatie die u nodig heeft om succesvol te kopen en te verkopen op onze gratis online marktplaats terugvinden.

Wat is Becycled?

Becycled is een gratis en innovatieve marktplaats, gemaakt door fietsers voor fietsers, waar zowel jong en oud, recreant en wedstrijdrenner op terecht kunnen. Daarnaast willen wij graag de fiets én de gebruiker centraal plaatsen, door nauw samen te werken met jullie en in te spelen op jullie noden en vereisten. Tot slot zal becycled altijd proberen de laatste nieuwe technologie in haar website proberen te integreren om jullie de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. 

Op Becycled draait alles rond fietsen en daarom zult u er dan ook alles rond fietsen kunnen kopen en verkopen. Wij proberen daarnaast zelf ook acties te regelen op de website om u een zo wijd mogelijke waaier aan aanbod te garanderen. Alles wat u voor uw fietsen zoekt staat hoogstwaarschijnlijk spotgoedkoop op becycled te koop. 
Veel plezier met je zoektocht naar je perfecte mountainbike, hartslagmeter, fietsslot, binnenband, gesigneerde koerstruitje, ...

Gratis

Gratis? Ja, gratis! Niemand is verplicht om iets te betalen aan becycled. Er staan geen limieten op het plaatsen van zoekertjes noch komen er kosten bij het kopen van een artikel op onze website.
Zowel nieuwe als tweedehands zoekertjes kunnen kosteloos op onze website geplaatst te worden.

Zijn er betaalde diensten op becycled? Ja, er zijn enkele diensten waarvoor wij een klein bedrag zullen aanrekenen.
Voor meer info over onze betalende diensten verwijzen wij u graag verder naar onze afdeling veelgestelde vragen.

Hoe ga ik op zoek naar mijn droomfiets of het gewenste materiaal?

Op onze homepagina kan u al onze afdelingen terugvinden. Er zijn 2 mogelijkheden om voor een afdeling te kiezen:
 • Zoeken binnen een volledige afdeling
  Wenst u graag alle zoekertjes binnen "Wielen" te zien krijgen? Klik dan 2 maal op de naam van de categorie om alle zoekertjes binnen die categorie te zien te krijgen.

 • Verfijnd zoeken binnen een categorie
  Kies een afdeling die u interessant vindt. Na een keer te klikken zal u uw keuze kunnen specifiëren. Na uw selectie krijgt u enkel de voor u interessante zoekertjes te zien.

Op de overzichtspagina van de zoekertjes kan u aan de linkerkant van uw scherm de opties die u interessant vindt kiezen, om steeds specifieker te zoeken.

Hoe plaats ik een zoekertje?

 • Stap 2: Kies een categorie en specifieer daarna uw keuze door een rubriek te kiezen 

 • Stap 3: Creëer uw zoekertje 
  Kies een duidelijke titel voor uw zoekertje. Beschrijf in het kort wat u exact verkoopt. Geef alle mogelijke info over uw artikel door zoveel mogelijk filters in te vullen. En vergeet ook niet om foto's en/of een video te plaatsen van uw artikel.
  Aan de hand van al het bovenstaande vergroot u uw verkoopkansen. 
 • Stap 4: Plaats uw zoekertje 
  Fijn, alweer een zoekertje er bij! Uw zoekertje is succesvol geplaatst op becycled, na het volgen van de vorige stappen.
  Mensen die interesse hebben in uw zoekertje zullen waarschijnlijk nu snel contact opnemen met u. Wilt u nog iets toevoegen? Klikt u dan op Bewerken in de detailpagina van uw zoekertje.

Wat is niet toegestaan op Becycled?

Om ervoor te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk blijft zijn er een paar regels waar iedereen zich aan moeten houden. Wanneer u een account aanmaakt gaat u automatisch akkoord met onze regels die u in onze Gebruikersovereenkomst of op de hulppagina terug kunt vinden.

Meer weten over Becycled

Hebben we met deze tekst nog niet al uw vragen kunnen beantwoorden of wilt u simpelweg nog meer weten over becycled?
Neem dan zeker eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, stuur ons een berichtje via het feedbackformulier of zoek even tussen de links die u helemaal onderaan onze pagina terug kunt vinden.

Wij wensen u veel plezier met het gebruik van onze website!

Feedback