Kleding

Artful Kicks: custom fietsschoenen voor iedereen

Custom raceschoenen, het is geen nieuw fenomeen en het is van de profrenners ondertussen al overgewaaid naar de mindere goden op een fiets. Met Artful Kicks maak je overschoenen overbodig, want je verandert jouw schoeisel in kunstwerkjes.

Het inkleuren van schoenen is iets wat iedereen kan, je hebt enkel een paar speciale stiften of verf nodig. Oh ja, en toch misschien ook dat tikkeltje talent. En talent dat bezit de Brit Simon Fellows van Artful Kicks duidelijk wel. Kijk maar naar de fotogalerij hieronder.
Sinds de zomer van 2015 beschilderde de Brit ondertussen al 400 paar schoenen van bekende voetballers tot de grootste profwielrenners. Uiteraard zitten tussen die honderden paar schoenen ook kunstwerken voor recreatieve sporters, die eveneens gebruik kunnen maken van Artful Kicks voor gepersonaliseerde schoenen. Welke schoeisel komt hiervoor in aanmerking? Wel Simon creëerde al meesterwerkjes met SIDI, GIRO, Fizik, Specialized, Rapha, Lake, Bontrager en Shimano, dus het is meer dan waarschijnlijk dat jouw paar trappers in aanmerking komen.

Twijfel je nog welke schoenen je zou kopen vooraleer je ze ook maar laat ‘customizen’? Bekijk dan eerst even onze top 5 beste raceschoenen om in je schoenkast te hebben. Wie nog wat inspiratie nodig heeft of gewoon wil genieten van de custom schoenen van Artful Kicks kan even onderstaande galerij doornemen.

© ArtfulKicks.com

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend