Toplijsten

Kasseigerei: best of juli

Kasseigerei best of juli becycled 2017

De Kasseivreters selecteren op hun Instagram account elke week vijf wielerproducten die zij mooi, trendy of cool vinden. Voor Becycled Magazine pikken ze daar iedere maand hun vijf lievelingsproducten uit. Met de tips van onze stijlguru’s ben je binnen de kortste keren de hipste fietser onder jouw vrienden.

1. KIT: On y va Sports Culture

Voor de verjaardag van het merk werd er een speciaal truitje ontwikkeld. Dit pareltje is het resultaat. Als je het ons vraagt: om duimen en vingers van af te likken.

2. SCHOENEN: Giro Cycling Prolight Techlace

Om deze schoenen is heel wat te doen geweest, lees er meer over in een van onze vorige artikels. Ze zien er niet alleen prachtig uit. Ze wegen minder dan 150 gram. Deze Prolight Techlace schoenen zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Wie ze wil aanschaffen zal wel diep in zijn portefeuille moeten tasten. De schoenen kosten namelijk meer dan 300 euro.

3. STUURLINT: Cadence Collection

Cadence Collection is een Amerikaans bedrijf dat wielerkleding en –materiaal een frisse look wil geven. Dat hebben ze ook hier gedaan met dit unieke stuurlint. Het is antislip en schokabsorberend en kost 30 euro.

4. POSTER: Studio Grinta

Onze muren verdienen thuis ook wat wielerliefde. Deze grafisch vormgever uit Nederland blaast ons keer op keer van onze sokken. Hij maakt prachtige posters over de koers en geeft websites een frisse look. Graag meer van dat.

5. KIT: Specialized Rocket Espresso

Het is misschien voor discussie vatbaar, maar wij vinden dat de uitrusting van dit team er echt wel mag zijn. Specialized – Rocket Espresso is een team van Fixed Gear racers. Zij nemen deel aan singlespeed wedstrijden over de hele wereld. Het team wordt gesponsord door Specialized en Rocket Espresso. Bekijk ook zeker eens hun fiets. Specialized heeft hier een pareltje ontworpen dat perfect past bij hun outfit.

© Kasseivreters

Vorig artikelVolgend artikel
Nombre Media is een creatieve studio die verhalen vertelt aan de hand van beelden en in dit geval ook woorden. Volg Nombre Media op Facebook of Instagram.

Send this to a friend