Events

Velofollies 2018: start het nieuwe jaar met de fiets

Velofollies fietsbeurs benelux becycled 2018

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor je volgende aankoop? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes uit fietsland, dan is Velofollies in Kortrijk ‘the place to be’ van 19-21 januari. Velofollies is een van de meest toonaangevende fietsbeurzen in de Benelux, waar je alle grote merken kan terugvinden. In Kortrijk Xpo kan je drie dagen lang de laatste nieuwe fietssnufjes komen bekijken en je ogen de kost geven met de mooiste materiaal.

Velofollies valt eind januari, dat is een uitstekende periode om inspiratie op te doen nog net voor de start van het nieuwe seizoen. Je kan doorheen 6 hallen rondneuzen. Van de kleinste onderdelen tot de duurste fietsen, je zal deze merken waarschijnlijk terugvinden op deze fietsbeurs. Net als interessante websites, blogs en magazines. Ook Becycled zal niet ontbreken op deze editie.
Maar naast de standen zal je er ook een paar grootheden uit het wielermilieu kunnen spotten. De voorbije jaren kwamen heel wat (ex)-profrenners om hun zegje te doen op een van de podia, om hun boek te signeren, of hun sponsor te bezoeken. Zo zagen we de afgelopen edities onder andere Sven Nys, Greg Van Avermaet en Fabian Cancellara. We zijn benieuwd wie ze dit jaar weten te strikken. Momenteel staan opnieuw dit jaar Sven Nys en Greg Van Avermaet op het programma, maar ook Fränk Schleck, Andrei Tchmil, Jan Janssen, Johan Vansummeren, José De Cauwer, Paul Van Den Bosch en Puck Moonen zullen te zien zijn op de fietsbeurs in Kortrijk.

Naast het hele beursgebeuren brengt Velofollies ook jaarlijks hun cijfers over de Belgische fietsmarkt naar voren. We kijken uit naar hoe de fietsverkoop het dit jaar deed in ons land.

Velofollies opent zijn deuren op vrijdag 19 januari met een nocturne en duurt van 10:00 tot 21:00. Op zaterdag en zondag kan je van 10:00 tot 18:00 terecht op de grootste Belgische fietsbeurs. Nu de kerstperiode net voor de deur staat is dit misschien wel een leuke kadotip. Kaarten voor Velofollies kosten € 11 online via hun website of € 15 aan de deur, voor kinderen jonger dan 12 jaar is dat respectievelijk € 7 of € 10. De allerjongsten (-6 jaar) mogen gratis naar binnen.
Hou zeker onze website en onze sociale media (FacebookInstagram) in de gaten vanaf januari, want dan geven we enkele vrijkaarten weg!

Bezoek Becycled op Velofollies 2018

Locatie: Hal 1, Stand 119 – Kortrijk Xpo – Doorniksesteenweg 216 – 8500 Kortrijk

Openingsdagen en -uren:

Vrijdag 19 januari 2018  :    van 10u tot 21u
Zaterdag 20 januari 2018 :  van 10u tot 18u
Zondag 21 januari 2018  :   van 10u tot 18u

Voor meer info kan je terecht op de website van Velofollies.

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend