Wedstrijd

Winactie: Maak kans op 5×2 kaarten voor Velofollies

Tijdens Velofollies 2018 stellen alle grootste fietsmerken hun nieuwe 2018 modellen voor. In Kortrijk Xpo kan je drie dagen lang de laatste nieuwe fietssnufjes komen bekijken en je ogen de kost geven met het mooiste materiaal. Wil jij er graag bij zijn tijdens de toonaangevende fietsbeurs van de benelux? Neem dan nu deel aan onze wedstrijd! Vul hieronder het formulier in om kans te maken.

Kom op 19, 20 of 21 januari langs op Velofollies en kom naast het mooiste fietsmateriaal ook heel wat (ex-)profrenners tegen, of pik een van de vele activiteiten op een van de podia mee! Praktisch iedereen die iets doet met fietsen kan je terugvinden op een stand in een van de 6 hallen in Kortrijk Xpo. En ook Becycled kan je er uiteraard terugvinden! Vergeet ons zeker niet te bezoeken op stand 119, hal 1, om kans te maken op enkele leuke prijzen!

5 duo’s krijgen de kans om er op Velofollies gratis bij te zijn. Neem nu deel aan onze wedstrijd en win hier je kaarten voor Velofollies 2018. Deelnemen kan tot en met zondag 14 januari (23u59). We maken de winnaars bekend op onze sociale media en sturen een mail.

Deze wedstrijd is reeds afgelopen. Hou onze website in de gaten voor meer wedstrijden.
Wil je weten of je bij de winnaars hoort? Kom het hier snel te weten.

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend