Wedstrijd

Winnaars vrijkaarten Velofollies 2018

Becycled Velofollies wedstrijd

Ben jij bij de gelukkige winnaars van een van de duotickets voor Velofollies 2018 die Becycled uitdeelt? Vijf duo’s krijgen de kans om er op Velofollies gratis bij te zijn. Kom hieronder te weten of jij er bij bent.

Op 19, 20 en 21 januari gaat Velofollies door, dé fietsbeurs van de benelux. Je komt er naast het mooiste fietsmateriaal van 2018 ook heel wat (ex-)profrenners tegen, of pik een van de vele activiteiten op een van de podia mee! Praktisch iedereen die iets doet met fietsen kan je terugvinden op een stand in een van de 6 hallen in Kortrijk Xpo. En ook Becycled kan je er uiteraard terugvinden! Vergeet ons zeker niet te bezoeken op stand 119, hal 1, en maak kans op enkele leuke prijzen voor fietsers!

Hieronder kan je zien of je bij de winnaars bent, als je hebt deelgenomen aan onze winactie.
Niet gewonnen deze keer? Geen nood, we hebben aan jou gedacht! Tijdens Velofollies geeft Becycled meer dan € 1.000 aan prijzen weg, op onze stand maar ook online. Hou onze website en sociale media dus zeker in de gaten. Wie toch graag naar Velofollies wil komen, die kan zich nog online registreren voor een vlotte toegang.

Dit zijn de 5 winnaars van een duoticket voor Velofollies 2018, proficiat:
– Stef Vervaet
– Dimitri Leonidas
– Iven Veldeman
– Jonas Cuvelier
– Heidi Assez

Bezoek Becycled op Velofollies 2018

Vorig artikelVolgend artikel

Send this to a friend