Born Energy Multi Carbo - Orange - 540gr


Tijdens een sportieve inspanning treedt naast vochtverlies ook verlies van mineralen en glycogeen op. Beide zul je moeten aanvullen om optimaal te kunnen blijven presteren. Gebruik van BORN ENERGY resulteert in een stabiele bloedsuikerspiegel en beperkt het hongergevoel. BORN ENERGY bevat een unieke, multifunctionele koolhydraatmix, die je voorziet van energie op de korte- en de lange termijn. Dit product is dan ook ideaal voor duurinspanningen langer dan 90 minuten. Het toegevoegde natrium zorgt voor een optimale werking van deze sportdrank.

BORN Energy passeert gemakkelijk de maag, wordt zeer goed verdragen en zorgt door haar samenstelling voor een snel intredende en lang aanhoudende afgifte van suikers aan het lichaam. BORN Energy bestaat uit een zorgvuldig gekozen mengsel van enkelvoudige en veelvoudige suikers.Geschikt om de koolhydraatvoorraden in de spieren te optimaliseren
Ontwikkeld in samenwerking met topsporters
Snelle opname in het lichaam
Licht verteerbaar
Lichte Orange-smaak, niet te zoet
Glutenvrij Aanbevolen
Goed te combineren met Born Drink
Categorie
Voeding
Merk
Born
Smaak
Orange
There are no bids currently

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Heb je een fout gevonden in deze advertentie of wil je een probleem melden? Jouw opmerking zal via dit formulier naar onze klantendienst worden gestuurd.
Laden…
Ben je zeker dat je deze melding ongedaan wilt maken?