Elite Turbo Muin B+

Je Je bent hier

Elite Turbo Muin B+

€ 250.00
Incl Cassette en Elite Misuro B+

De Elite Turbo Muin B+ Trainer is een topper, superstil, en uitermate efficiënt wanneer het gaat om gericht trainen. Met deze trainer heb je een directe verbinding tussen jouw fiets en de trainer, je haalt het achterwiel eruit en kunt direct aan de gang. De trainer is voorzien van een 6 kilo zwaar vliegwiel dat er voor zorgt dat het gevoel van rijden op de weg zeer goed wordt nagebootst, daarnaast geeft een fantastisch soepel gevoel tijdens de trapbeweging.

De weerstand kun je natuurlijk zelf handmatig instellen, tot een hellingsgraad tot wel 18%! Het systeem dat de weerstand bepaalt is zeer innovatief, het gebruikt een zeer soepele weerstandsregeling op basis van vloeistof. Hierdoor wordt het gevoel van fietsen op de weg zeer goed geëvenaard!

De Turbo Muin+ is voorzien van de ANT+ technologie om sensoren uit te lezen en een ANT+ hartslagband te koppelen. De Elite Real Turbo Muin B+ Trainer wordt geleverd met 6 maanden gratis My E-Training apps, daarnaast is de trainer compatible met andere Apps zoals Zwift en Kinomap! Met de My E-Training app creëer je eigen persoonlijke trainingsschema’s en houd je natuurlijk al je gegevens en voortgang bij.

https://www.mantel.com/blog/elite-turbo-muin-review/
Vaste prijs
€ 250.00
Status
Zeer goed
Naam

Benny D

Locatie
Oost-Vlaanderen

Contacteer de verkoper

4 + 16 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Verticale tabs


Feedback